Over

Vanuit visionaire blik en creativiteit bedenk ik concepten
Visie

Creatief & tijdloos!

Ondernemen vanuit eigenheid en creativiteit met als effect tijdloze producten met een lange levensduur. Onderscheidend en inspelend op de veranderende maatschappij. 

De promotie activiteiten zijn vaak in co-creatie met het publiek | de doelgroep. Zoals “klanten showen voor klanten” bij diverse concepten voor modeshows. Vooraf ontstaat buzzz en betrokkenheid.

Persoonlijke betrokkenheid. Om aandacht te krijgen eerst aandacht geven. In de veelheid aan informatie en verleiding van social media is er schaarste aan aandacht.

 

 

Wie is

Map Renes

Map Renes heeft monumentaal textiel gestudeerd aan de Kunstacademie. Als vormgever heeft zij ruim 25 jaar shows vormgegeven (choreografie, styling showkleding en decor] in de internationale haarmodewereld. Als kunstenaar bedenkt zij verschillende producten en projecten zoals Frisgroen feest!, Groenkapje, Groene Salons en Ecopolitan Magazine. Vaak zet zij MODE! in als kapstok om andere mensen te bereiken en te inspireren. Zij is een levensgenieter. Het leven is een grote inspiratiebron!

MAPSZ staat voor

Mode !

MODE als basis om vanuit te ondernemen. Het is voor mij een aantrekkelijk onderwerp.

MODE als tweede huid. Het geeft expressie aan wie je bent als mens.

MODE zit in mijn genen en meegekregen van mijn moeder. Op jonge leeftijd was zij model  bij de modesalon van haar tante. Zij heeft de verandering meegemaakt van mode maken op maat in een naaiatelier naar de modeproductie in de fabrieken.

MODE inzetten voor een statement! Zoals bij de projecten Oogverblindend Mooi, Frisgroen en ROKK ON ROLL.

Advies

IDEE voor Haarmodeshows! Door een visionaire en creatieve kijk een voorstel doen voor een visuele verpakking voor de lancering van een product en een nieuwe modelijn. Tijdloze shows!

ADVIES voor modepromotie! Modeshows ontstaan door co-creatie met de consumenten. Vooraf een catwalk workshop en samen toewerken naar een modepresentatie. Win /win stituatie. 

CONCEPT als reactie op de veranderende maatschappij. Soms als kunstenaar en soms als visionair. Nu gericht op de verandering naar een duurzame- en circulaire samenleving. 

Promotie

PROMOTIE is enthousiasme delen met anderen over een product, service en ervaring.

PROMOTIE in verschillende vormen van modeshows, beurspresentaties, workshops, feesten en Salons!

PROMOTIE groeit mee met de veranderingen in de retail, ondernemen, economie en media.

PROMOTIE is persoonlijke aandacht.

Showz

SHOWZ is een audio- en visuele verpakking rond een product om de aandacht te vangen van het publiek. 

SHOWZ vormgeving is een specialiteit. Een totaal ontwerp van thema, showkleding & choreografie.

SHOWZ is creëren van een good mood!

SHOWZ is de kunst van aandacht vangen.

Good Mood creëren !

Hoe aandacht vangen voor product ?

Of heb je andere vragen...