Intercoiffure Shows

De nieuwe haarlijnen van InterCoiffure presenteren aan de InterCoiffure Salons in Nederland door een showteam van toonaangevende Hairstylisten. Zoals Jeroen Beuving van BENZZ for Hair en conceptsalon Hair Today. Hij heeft mij geïntroduceerd bij deze landelijke vereniging om de introductieshows vorm te geven en te organiseren. In 2001 en 2002 heb ik de shows gepresenteerd in de Kerk “De Orangerie” in Den Bosch.

Bij een mixte team is de essentie dat iedere Hairstylist zijn/haar eigen handschrift kan laten zien. Het is juist te verschillende invalshoeken, die de kijkende kapper kan inspireren. Anders dan klakkeloos een kapsel kopiëren. Juist het eigen verhaal blijft meer ‘hangen’ dan alleen maar techniek uitleg.

Als Showvormgever zorg ik voor de visuele en audiovisuele verpakking. Bij beide shows was het mogelijk om extra decorstukken (BOMEN) of videoprojectie in te zetten. Zodat ik het totaal product kon leveren.

Omschrijving:

Show concept en muzieksfeer | Modellen casting en instuderen van de choreografie | Stylen en regelen van showkleding | Begeleiding Showteam | Regie van de show

In 2001 is de showkleding geleend van mode-agent Card Blanche. Decoratie bomen is vormgegeven door Willeke Trommels.

In 2002 is showkleding vormgegeven door Huize Smit en videoprojectie door Jacco van Dijk.

OpdrachtgeverIntercoiffure
SkillsConcept show, Choreografie, Showkleding en decor
LokatieKerk "De Orangerie" te Den Bosch