ROKK ON ROLL

Modeservice ROKK ON ROLL past bij een Circulaire Economie. Modeproduct op maat gemaakt, is een co-creatie met de toekomstige drager.   

Met de blik op de toekomst is het tijd om de modeproductie van een lineaire economie te veranderen naar een modeproduct op maat passend bij de circulaire economie. Hierbij is geen overproductie van mode, minder belastend voor het milieu, no waste, andere materiaal gebruik en persoonlijke aandacht.

KICK OFF

De kick off van de modeservice ROKK On ROLL is bij het nieuwe Fashion & Food concept BIJ GIEL op 30 mei 2018. Een perfecte plek om fysiek een modeproduct te presenteren aangezien Giel Hakkenberg zijn clientèle aandacht en persoonlijk mode advies geeft. 

WOMAN IN RED

Speciaal voor deze opening is de presentatie “Woman in Red” vormgegeven. In een rode zalmleer is een rok en BH gemaakt. Hierbij een prachtige bloementooi van verse bloemen als decoratie en samengesteld door Asselien Broekhuis. De tweede presentatie was in grijsgroen zalmeer. Ook een rok en een tijdelijke top gemaakt van zalmleer bestemd voor een tas.

ROK & TOP: grondstof zalmleer, kleuren steenrood & grijsgroen, wasbaar op 30 graden.

Kick OffModeservice ROKK ON ROLL
OpeningBIJ GIEL - salon | mode | brasserie
PresentatieWomen in Red